goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli yatak serlıkları yahut dolaplar bu alanda şatafatlı bir atmosfer oluşturmanın kuvvetli bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe yeğinlabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim ruh halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile yanında ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ev boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz görklü renklerden birisi. Fakat kasvetli bir düzlem yaratmamak için çok nazarıitibar etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

İnternetin kendimi en ak dışa vurum ettiğim zemin olduğunu nüans ederek, iletişim tasavvurı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Dizayn Fakültesi'nden mezun oldum.

Antrasit rengin ev yüreki tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir albeni şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak için kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi ekseriyetle hararetli gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta oflaz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon goldfix unsurlarıyla kıyak bir düzen dâhilerisindedir.

Kıpkızıl grinin pek etkisini yumuşfırlatmak bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olabilir.

Şekil olarak ise tam toparlak antrasit duvar boyas olmamak kaydı ile antrasit renk tonları yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet katkısızlarken aynı zamanda möble ve gayrı tezyinî unsurlarla intibak zarfında mümkün.

Report this wiki page